Centrum Voor Mens Wijsheid

Dit project kreeg ik als één van de laatste opdrachten tijdens mijn stage periode bij MediaKanjers. Dit was als een uitdaging bedoelt omdat veel bijzondere aspecten bij komen kijken en ik de back-end zo moest organiseren dat de klant gemakkelijk alles aan kon passen of een nieuwe opleiding/coaching kon toevoegen.

Opbouw

Ik heb de site zo in elkaar gezet, dat de pagina Gratis, Coaching, Opleidingen en Ervaringen zelf aangemaakte post types zijn. Zo kun je gemakkelijk in de back-end van WordPress nieuwe posts aanmaken die dan gelijk op volgorde worden toegevoegd op deze pagina’s. De site is 100% responsive voor elk mobiel apparaat.

Feedback

De klant was gelijk al erg tevreden met de website. Ik heb een aantal feedbackrondes gehad waar ik wat punten van de klant kreeg wat ze graag aangepast wou hebben. Na deze aanpassingen kon de site al snel live en waren we van beide kanten tevreden. Ik had graag zelf in contact gestaan met de klant om dit te noteren en vast te leggen maar dit werd opgepakt door mijn stage begeleider.

Helaas is de website niet meer online

Deel dit project

Contactformulier

Jordy Stoltenbarg

Woonplaats: Neede – Gelderland

jordystoltenbarg1@gmail.com

 

Copyright © 2024

Alle rechten voorbehouden

 

Gerealiseerd door

Jordy Stoltenbarg