Over Mij

Informatie & studies

Mijn naam is Jordy Stoltenbarg, ik ben 26 jaar oud. De opleidingen die ik heb gevolgd zijn  HBO Creative Media & Game Technologies en MBO 4 Webdeveloper. In april 2021 ben ik samen met 2 andere creatieve jongens begonnen met een startup genaamd AReality Studios. Met deze startup focussen we ons op het maken van serious games met AR features. Op dit moment proberen we ons AR boardgame prototype uit te werken en de markt op te brengen.

Mijn persoonlijkheid

Ik ben een erg sociaal persoon en vind het daardoor leuk om samen te werken in een team. Ook tijdens mijn opleiding heb ik gemerkt dat veel mensen het niet prettig vinden om in groepen te werken, terwijl ik juist het tegenovergestelde heb. Tijdens mijn bijbaan bij de Lidl ben ik ook constant met klanten bezig, ik maak graag praatjes en krijg ook vaak positieve reacties over mijn klantvriendelijkheid en behulpzaamheid. Ik ben leergierig en hoop altijd te kunnen werken in een team waar ik erg betrokken ben bij het volledige proces. Ik hoop de kennis en vaardigheden die ik opdoe met mijn startup in te kunnen zetten op mijn werkplek en andersom, om zo te bewijzen dat ik een belangrijke onderdeel van het team zal zijn.

Mijn hobby’s / bezigheden

Ik spendeer graag tijd met familie, vrienden of teamgenoten en vaak gebeurt dit onder het genot van een biertje. Ik ben ook een echte team sporter, daarom doe ik al vanaf dat ik 7 jaar was aan volleybal. Ook speel ik graag games in mijn vrije tijd en dat heeft mijn interesse voor game developing opgewekt. Ik heb me de in de laatste 2 jaar van mijn studie gefocust op Augmented Reality (AR) en ben zodoende na mijn afstuderen dan ook mijn startup begonnen.

Foto7

Contactformulier

Jordy Stoltenbarg

Woonplaats: Neede – Gelderland

jordystoltenbarg1@gmail.com

 

Copyright © 2020

Alle rechten voorbehouden

 

Gerealiseerd door

Jordy Stoltenbarg